Asortiman i usluge

Potrebe naših klijenata inspirišu nas da budemo uvek bolji, brži i efikasniji.

Izborom da našim uslugama podržimo vašu efikasnost, fokus na ono što vam je najbitnije i uspeh, postavljamo svakodnevno visoke standarde i unapređujemo naš asortiman i uslugu da na najbolji mogući način odgovorimo brzo i efikasno na vaše potrebe, unapredimo vaše poslovanje i pomognemo onda kada vam je najpotrebnije, jer znamo koliko je svaki trenutak u proizvodnji, poljoprivredi i logistici dragocen.

Kategorije proizvoda:

  • Delovi za priključne mašine
  • Delovi za traktore i kombajne
  • Kardani i delovi kardana
  • Komunalne mašine
  • Stočarstvo
  • Filteri i ulja
  • Lanci
  • Ležajevi
Preuzmite MIKRON katalog

Showroom

U našem sedištu, JNA 47 Sirig, imate priliku da pronađete sve što Vam je potrebno za Vaše poljoprivredne mašine na jednom mestu. Da istražite bogati asortiman proizvoda najboljih svetskih brendova, ali i da se posavetujete sa našim kolegama koji su tu samo za Vas. Pored prilike da kupovinu obavite u našem izložbenom salonu, tu smo da Vam pružimo podršku kontinuirano kroz posvećenost naših prodavaca Vašim potrebama i biznisu.

dots-big
services-mask truck

Uvoz rezervnih delova

Najkvalitetniji proizvodi i uvoz rezervnih delova za poljoprivredne mašine najvećih renomiranih svetskih brendova su prioritet naše ponude. Dostupnost samo najkvalitetnijih proizvoda i rešenja našim kupcima je ono čemu smo posvećeni.

service image
services-mask help

Najbolja usluga

Brzina, ljubaznost i efikasnost su ključ naše usluge. Sastavni delovi dobre usluge MIKRON doo su korisni saveti naših stručnjaka, tačna i brza isporuka, naručivanje specifičnih delova za slučaj vanrednih potreba klijenata i naša odluka da uvek na prvo mesto stavimo potrebe klijenta. ali i poslovanje naših klijenata. Kvalitet dokazujemo kroz profesionalnost i posvećenost.

service image
services-mask boxes

Lager

Preko 12.000 artikala je trenutno osnova našeg lagera koja kontinuirano raste. Najvažnije nam je da u svakom trenutku na najbrži način možemo da odgovorimo na potrebu naših klijenata. Dostupnost najkvalitetnijih proizvoda i brza rešenja su ono što ćete naći kod nas.

service image
services-mask customer-support

Servis kardana

Imajući u vidu činjenicu da do kvarova i lomova dolazi onda kada su mašine najuposlenije i da je od velike važnosti u što kraćem roku mašinu vratiti u pogon, naši stručnjaci u servisu popravci pristupaju odmah po detektovanju kvara i isporučuju popravljen kardan u najkraćem mogućem roku, vrlo često i za manje od jednog sata.

service image