Ležajevi i semerinzi

Kao generalni zastupnik FKL proizvođača kotrljajućih ležajeva za Srbiju nudimo širok spektar ležajeva prilagođenih za upotrebu u kombajnima, sejalicama, tanjiračama, balirkama i drugim poljoprivrednim mašinama. Za poljoprivrednike koji žele da osiguraju besprekoran rad svojih mašina, naša ponuda ležajeva i semeringa namenjena je specifičnim zahtevima poljoprivredne mehanizacije, a obuhvata kako standardni, tako i specijalni program za poljoprivredu. Na osnovu mnogih istraživanja i testiranja, FKL garantuje da je svaki pojedinačni proizvod dizajniran da radi i u najzahtevnijim radnim uslovima.

Iz FKL ponude izdvajamo program Agro Point glavčina koji predstavlja vrhunsku selekciju proizvoda prilagođenih za visoke performanse u poljoprivrednim uslovima. Bez obzira da li se radi o podršci teškim radnim zadacima ili o osiguranju dugotrajnosti opreme, Agro Point ležajevi predstavljaju pouzdano rešenje.

Nudimo širok spektar semeringa koji pružaju izuzetnu zaštitu od prašine, vode i drugih spoljnih elemenata. Bez obzira da li se koriste u motorima, prenosnicima ili drugim delovima poljoprivrednih mašina, naši semerinzi su dizajnirani kako bi obezbedili pouzdanu i dugotrajnu zaštitu.