Dokazani kvalitet kroz profesionalnost i posvećenost

Nakon 30 godina uspešnog rada u oblasti trgovine delovima za poljoprivredne i komunalne mašine, možemo se pohvaliti zavidnim brojem domaćih klijenata, odličnom saradnjom sa stranim partnerima i dobavljačima, stabilnom snabdevenošću velikog broja proizvoda koje imamo na lageru i efikasnom i brzom uslugom prema klijentima koji se uvek mogu u potpunosti osloniti na nas.

Naša misija je da omogućimo našim uslugama i najvišim kvalitetom naših proizvoda, kontinuirani rast i razvoj poljoprivrednicima, kompanijama, ali i našem društvu kroz vrhunski kvalitet, posvećenost, čovečnost i efikasnost.

Verujemo u ljude

Verujemo da je svaki pojedinac važan deo opšteg dobra i da svako od nas, ličnim rastom i razvojem, posvećenošću i vrednostima doprinosi svetu oko sebe. Vrednosti na kojima gradimo našu viziju, poslovanje i odnose, su one koje živimo na ličnom i profesionalnom nivou svaki dan.

JE3A6492 +1+sky
dots

Ljubaznost

Odnos koji gradimo sa sobom i drugima je osnova našeg uspeha. Ono što želimo da svaki čovek oseti u komunikaciji sa nama je pre svega uvažavanje i podrška.

Zajedništvo

Pozitivna energija, poštovanje i zajednička vizija motor su našeg razvoja i vrednosti koje pružamo našim klijentima, saradnicima i partnerima.

Profesionalnost

Izvrsnost je motivacija, ali pre svega vodeća vrednost prema kojoj usmeravamo razvoj I negujemo kvalitet. Profesionalnost je etika naše usluge i ponude.

Ambicioznost

Zdrava ambicioznost je neophodna za rast, pojedinca i kolektiva. Pozitivnim usmerenjem i pametnim upravljanjem smatramo da stvaramo bolje društvo i najbolje rezultate.

Mask Group 118

Kontinuirani rast je motor naše priče

1995.
1995.
Osnivanje

Vođen snažnim ličnim vrednostima – integriteta, poštenja i profesionalnosti u preduzetnički poduhvat upušta se Krivokuća Branko, naš osnivač i otac porodice koja čini srž našeg poslovanja.

2001.
2001.
Parterstvo kao osnova svih odnosa

Postajemo generalni zastupnici prestižnog brenda Walterscheid, na osnovu čega se naša i sve buduće saradnje grade kao najkvalitetniji partnerski odnosi puni međusobnog uvažavanja, zajedničkog rasta i prijateljstva.

2010.
2010.
Naš tim je naša najjača karika

Rastom našeg poslovanja, definisali smo jedan od naših ključnih principa u kome je svaki član našeg tima najvažnija karika našeg sistema. Od male porodične firme, sve smo brojniji.

2017.
2017.
Širimo kapacitete

Otvaranjem sedišta i magacinskog prostora na našoj zemlji, kapacitete razvijamo u skladu sa našom vizijom.

2022.
2022.
Vizija

Uspostavljanje vizije i plana razvoja za budućnost, uz godišnji rast preko 50% u ovoj godini.

Rast na svim poljima je naša motivacija, ali i cilj

Ovako izgledaju poslednje godine našeg poslovanja, ako pričamo o profitabilnosti.

Group 303

Naša vizija

Kontinuirani rast i razvoj je moto koji negujemo u odnosima, našem poslovanju i životu. Naša vizija je da najkvalitetnijom uslugom, vrhunskim proizvodima i odnosom punim poštovanja, uvažavanja i podrške budemo snaga najboljih.

Svaki mikro segment čini sistem, ali i svet, boljim kada se usmeri na pozitivan i pametan način.

Razvojem sistema koji izazov vidi kao priliku i svakog pojedinca, koji je spreman na najvišem nivou da doprinese, pruži profesionalnu podršku i uslugu na nivou izvrsnosti, planiramo da budemo motor razvoja našeg društva i regiona.

Mask Group 120

Magacinski prostor na preko 2000m2

Naš magacinski prostor, od preko 2000m2 , okvirne vrednosti preko 2 milliona eur i kontinuirani rast, pokriva 90% potreba naših klijenata koje možemo da ispunimo u roku od 24h na teritoriji cele Srbije. Za vanredne situacije i specijalne potrebe klijenata robu naručujemo od naših stranih dobavljača i isporučujemo u roku od 2 nedelje. Sve rezervne delove iz našeg asortimana isporučuje brzom poštom, od vrata do vrata, ili ukoliko se radi o većim pošiljkama koristimo naša teretna vozila i isporuku vršimo lično.

Asortiman proizvoda
heder_6

Naša ponuda, usluga i podrška daju vetar u leđa najboljima za vrhunske rezultate, efikasnost, prinose i rast.

Servis poljoprivrednih kardanskih vratila je osnovna delatnost našeg servisa.

Svako od zaposlenih u komercijalnom sektoru je potpuno obučen i osposobljen za rad u našem servisu i u pripravnosti da pomogne u servisu ukoliko obim posla to zahteva. Servis kardanskih vratila najčešće završavamo u roku od pola sata.

Usluge
waltershied group