Oprema za stočarstvo

Prepoznajući ključnu ulogu stočarstva u poljoprivrednoj proizvodnji, Mikron pruža širok asortiman proizvoda koji su posebno dizajnirani da unaprede svakodnevne aktivnosti poljoprivrednika. Svesni važnosti silaže kao ključnog hraniva za domaće životinje, u Mikronu pažljivo biramo proizvode kako bi podržali efikasnu proizvodnju i održavanje kabastog dela obroka preživara.

U našem raznovrsnom asortimanu ističu se proizvodi poput:

  • mreža i veziva za baliranje
  • folija za pokrivanje silaže
  • tuneli za silažu
  • streč folije
  • pokrivke za bale
  • delovi za rotacione kosačice, miks prikolice, prikolice za stajnjak, balirke, sakupljače sena

Nudeći mreže i veziva za baliranje, Mikron olakšava proces baliranja silaže, čime se postiže efikasno pakovanje i skladištenje. Folije za pokrivanje silaže i tuneli za silažu pružaju pouzdanu zaštitu od spoljnih uticaja, čime se obezbeđuje očuvanje hranljivih vrednosti silaže. Streč folije i pokrivke za bale dodatno doprinose očuvanju kvaliteta stočne hrane.

Rotacione kosačice, miks prikolice i balirke predstavljaju ključne komponente u procesu pripreme i skladištenja stočne hrane. Prikolice za stajnjak, šiljci utovarivači i sakupljači sena čine integralni deo Mikronove ponude, pružajući rešenja za efikasno upravljanje stajnjakom i sakupljanje sena.

Mikron se posvećuje pružanju inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda kako bi podržao poljoprivrednike u postizanju optimalnih rezultata u proizvodnji stočne hrane, istovremeno olakšavajući njihov svakodnevni rad.

Detaljniju ponudu možete pogledati u brošuri Stočarstvo.