Svetlosna signalizacija

Proizvodi svetlosne signalizacije dobavljača Kramp, Hella i Wasa koji se nalaze u našoj ponudi su visokokvalitetni, dugotrajni i prilagođeni specifičnim zahtevima poljoprivrednih radova. Bez obzira na uslove rada, obezbeđuju pouzdanu signalizaciju koja pomaže u održavanju bezbednog i efikasnog okruženja tokom poljoprivrednih aktivnosti.

U Mikronovom bogatom asortimanu svetlosne signalizacije ističu se različite vrste rotacionih svetala, dizajnirana kako bi obezbedila efikasno označavanje radnih mašina. Osim toga, u ponudi se nalaze visokokvalitetna radna svetla koja pružaju snažnu osvetljenost i omogućavaju nesmetan rad čak i u uslovima slabog osvetljenja. Farovi su posebno dizajnirani da zadovolje specifične potrebe poljoprivrednih radova, pružajući jasnu vidljivost u različitim uslovima.

U cilju poboljšanja sigurnosti, Mikron u ponudi ima široku paletu stop svetala, žmigavaca i reflektora. Stop svetla i žmigavci su ključni za signalizaciju prilikom zaustavljanja i skretanja, dok reflektori obezbeđuju dodatnu vidljivost u mraku. Proizvodi pomenutih brendova su dizajnirani tako da izdrže izazove poljoprivrednih radova, nudeći pouzdanu i dugotrajnu svetlosnu signalizaciju.

Uz to, Mikronov asortiman uključuje rolbarove koji pružaju dodatnu zaštitu, maglenke za optimalnu vidljivost u magli, katadioptere za povećanje vidljivosti u noćnim uslovima, bočne markere za jasno označavanje obima mašine, setove i kablovske utičnice za lakšu instalaciju, kao i znakove upozorenja koji dodatno povećavaju bezbednost na radu.

Detaljniju ponudu možete pogledati u brošuri Svetlosna signalizacija.