Filteri i ulja

Mikron se ponosi svojim raznovrsnim asortimanom filtera, pružajući poljoprivrednicima mogućnost da održe optimalnu performansu svoje mašine. Naša paleta filtera obuhvata filtere ulja, filtere vazduha, filtere goriva, filtere kabine i mnoge druge. Kroz saradnju sa priznatim brendovima poput Donaldson, Hifi filter i SF filter, obezbeđujemo visokokvalitetne filtere koji ispunjavaju ili premašuju industrijske standarde.

Važno je naglasiti značaj redovne zamene filtera u održavanju poljoprivrednih i komunalnih mašina. Filteri igraju ključnu ulogu u čišćenju ulja, vazduha i goriva od nečistoća, čime se obezbeđuje efikasno funkcionisanje motora i drugih sistema opreme. Filteri kabine doprinose održavanju čiste radne sredine unutar kabine, što je posebno važno za udobnost i sigurnost operatera.

Pored filtera nudimo motorna ulja i maziva poznatih brendova kao što su Total i Shell, posebno formulisanih za poljoprivredne mašine i komercijalna vozila. Ova motorna ulja nude niz prednosti koje direktno doprinose efikasnosti i dugovečnosti Vaših mašina.

Total, kao renomirani svetski brend, nudi visokokvalitetna motorna ulja koja su formulisana da zadovolje specifične zahteve poljoprivrednih i komercijalnih mašina. Total motorna ulja često sadrže inovativne aditive koji obezbeđuju optimalnu zaštitu motora, čak i pod teškim radnim uslovima. Ova ulja pružaju izuzetnu otpornost na habanje, čime se produžava radni vek vitalnih motornih komponenti.

Shell, još jedan lider u industriji, nudi motorna ulja sa naprednim formulacijama prilagođenim potrebama mašina koje rade u teškim uslovima. Shell motorna ulja poznata su po svojoj sposobnosti održavanja čistoće motora, smanjenju trenja i poboljšanju ukupne efikasnosti goriva. Ovi proizvodi pružaju pouzdanu zaštitu motora u raznim uslovima rada, čineći ih idealnim izborom za zahtevne poljoprivredne operacije.

Osim što obezbeđuju optimalnu zaštitu motora, Total i Shell motorna ulja pomažu u očuvanju performansi sistema za emisije, što je posebno važno u skladu sa rastućim ekološkim standardima. Pravilno odabrana motorna ulja pružaju bolje podmazivanje, hlađenje i čišćenje motora, čime se smanjuje rizik od kvarova i povećava ukupna efikasnost poljoprivrednih i komercijalnih mašina.

U Mikronovom asortimanu pored navedenog možete pronaći i antifriz kao i alat za podmazivanje i alat za filtere.